Crăciunul copilului din tine!

vineri, decembrie 25, 2015

        Mon Ami,
    It's the most wonderful time of the year!
   Crăciunul înseamnă pentru mine magie. Da, da magie pentru că e singura perioadă din an, când suntem cu toții acasă, când familii se adună, la aceeași masă încărcată.  Pentru mine, să fii acasă de Crăciun, înseamnă cel mai frumos dar pe care poți să ți-l faci ție și familiei tale.  De ce? Pentru că doar atunci când ești acasă, poți să-ți dai acea mască pe care o ții restul anului . Masca care a dus multe de-a lungul anului, masca care a suportat cu stoicism și cu un zâmbet fals pe față, acele persoane pe care le-ai bate de 50000 de ori pe zi, masca care a făcut eforturi supraomenești să termine un proiect atunci când ai avut o zi groaznică și singurul lucru pe care vrei să-l faci este să te plimbi sau să citești ceva interesant sau să asculți muzică și să dansezi nebunește prin fața oglinzii.      De Crăciun dai jos masca pe care scrie cu litere gigant cine vrea societatea să fii, cine trebuie să fii și ce trebuie să fii și devii tu. Te întorci la "acasă", acolo unde ai crescut, acasă unde e familia și la casa prin  a cărui pereții este ascuns copilul din tine. Copilăria, adolescența ta este ascunsă în pereții lui "acasă", visurile tale refulate sau nu, acolo le-ai avut dintâi. Sunt foarte mulți care spun că nu numai de Crăciun se întorc acasă, da poate e adevărat, dar  numai de Crăciun devin copilul din ei. 
   Mulți spun că Moș Crăciun a luat locul adevăratei sărbători pe care o sărbătorim de Crăciun. Eu cred că Moș Crăciun există, tocmai, pentru a ne face pe noi să devenim copii. Nimic nu e mai pur, mai sincer, mai frumos, mai intuitiv și mai iubitor ca un copil, iar de Crăciun ar trebui să devenim și noi un copil. 
Așa că, da Crăciunul e magie, pentru că ne face să ne întoarcem înapoi în copilărie, trebuie doar să vrem și să lăsăm masca de protecție deoparte.
                                   CRĂCIUN FERICIT!!!

You Might Also Like

0 comentarii

Popular Posts

How I feel in some words

If you WANT to be Happy, Be!
Be happy for this moment
This moment is your life!
Thank You, I'm sorry, I love you, please!

Cărți care merită răsfoite...

  • Florence Scovel Shinn - Jocul vieții și cum să-l jucăm
  • Elizabeth Gilbert- Lectii de Magie