Fericirea...un lux?

sâmbătă, iunie 20, 2015

  Mon Ami,

    Aș vrea să știu cam cât timp petreceți voi pe zi, bucurându-vă de prezența voastră? Bucurându-vă de voi, pentru simplu fapt că ați zâmbit azi mai mult ca ieri, pentru simplul fapt că azi (v-)ați iubit mai mult ca ieri, pentru simplul fapt că și azi ați auzit alarma de dimineață?

    Nu știu dacă mă aflu în pragul vreunei "crize de adolescentine de 16 ani",dar ce știu e că azi sunt happy:-), nu știu de ce, nu știu când sau cum mi-a "invadat" viața această stare continuă de fericire şi de bucurie pentru fiecare lucrușor mic care-mi face ziua mai frumoasă, dar cert e că n-am de gând s-o las să plece prea curând!
     Veți spune că îmi "permit" să fac acest lucru, că doar la 16 ani "ce mari griji și probleme" pot avea?  Ei bine, pot să vă contrazic, pentru că și noi cei de 16 ani avem probleme, nu la fel de importante ca cele ale adulților, dar avem....și-ncă prin ce "drame" pot trece unii adolescenți la vârsta asta, nici nu vă închipuiți, adevărate telenovele, ce mai....
    Oricum, partea importantă despre care vreau să vorbesc este faptul că fericirea nu este un "lux", un "moft' ce și-l port permite, doar "anumiți" oameni care au bani sau care n-au probleme, e o stare, care poate fi atinsă de oricine indiferent de situația socială sau emoțională..                        Întâmpinați fiecare problemă cu un zâmbet "tâmp" pe față, problemele vor crede că sunteți un idiot și vor pleca singure!!! 

   Fiți voi, descoperiți-vă, reinventați-vă și bucurați-vă de fiecare clipă!!! 
                                                                                                Amour, 
                                                                                                      BettyR. 


You Might Also Like

0 comentarii

Popular Posts

How I feel in some words

If you WANT to be Happy, Be!
Be happy for this moment
This moment is your life!
Thank You, I'm sorry, I love you, please!

Cărți care merită răsfoite...

  • Florence Scovel Shinn - Jocul vieții și cum să-l jucăm
  • Elizabeth Gilbert- Lectii de Magie