Pur si simplu.Bani

joi, noiembrie 06, 2014

Mon ami, 
În ultima perioadă, am observat, pe la televizor, pe stradă, prin locuri publice, mall-uri, parcuri, oameni care pretind că sunt fericiți pentru că au in buzunar multe "hârtii colorate"cu valoare materială foarte mare .
 Nu știu cât de fericiți sunt ei, defapt,  pentru că se spune că " banii n-aduc fericirea, decât dacă-i muncești...). Eu cred că e adevărat ce spune nea Moga , in acest vers din piesa "Pe barba mea", pentru că nu poți să simți mirosul si atingerea adevărată a banilor ,dacă ei nu sunt munciți de tine
 Știu ca mă veți judeca spunând ca sunt ciudată, dar ce e greșit în faptul că vreau să fiu independenta, că nu vreau să primesc totul de-a gata , că vreau să știu cum e sa muncești pentru un lucru?
Apropo de banii câștigați repede și ușor, cel mai "ușor" dar și "morbid" mod de-a face bani,este câştigul de la loto. Nu v-aţi întrebat,niciodată, de ce toţi cei care au câştigat la loto şi s-au îmbogăţit peste noapte au sfârşit într-un mod neplăcut? Păi ,poate pentru că, banii aceia conţin energia negativă a fiecărui om  care nu a câştigat şi e ca un fel de" blestem".. 
Banii nu sunt răi, ei sunt motivaţia noastră pentru a fi răi. 
Ne  gândim numai la cum să putem face bani, nu la cum putem să obţinem bani printr-o activitate care ne umple de viaţă. Ne distrugem sănătatea pentru a face bani,şi pe la 60 de ani murim de boli tragice ale căror tratamente nu le putem cumpăra cu bani.
Pierdem momentele importante din viaţa celor dragi şi apoi ne întrebăm de ce ne părăsesc.
 În concluzie, haideţi să numai fim atât de "avari după bani", şi să facem şi lucrurile care ne umplu de viaţă şi prin care, de ce nu, putem castiga şi bani. 
                           Fiţi voi, descoperiţi-vă, reinventaţi-vă si bucuraţi-vă de fiecare clipa !
                                                                                                                       Amour,
                                                                                                                          BettyR.

You Might Also Like

0 comentarii

Popular Posts

How I feel in some words

If you WANT to be Happy, Be!
Be happy for this moment
This moment is your life!
Thank You, I'm sorry, I love you, please!

Cărți care merită răsfoite...

  • Florence Scovel Shinn - Jocul vieții și cum să-l jucăm
  • Elizabeth Gilbert- Lectii de Magie